Divendres 05 de marš del 2021
 
  Cercador
Mes:
Paraula:
 
 
 
 
Breus
GRANS CONTRACTISTES DE L'AERON└UTICA PRETENEN BAIXAR UN 20% ELS COSTOS DELS SEUS SUBCONTRACTISTES
Imprimir
Airbus, EADS, Dassault, Safran i Thales han creat un portal ˙nic a Internet per unificar els seus subministradors. Amb aquest portal, preveuen una disminuciˇ de costos del 20% en cinc anys.
Airbus, EADS, Dassault, Safran i Thales disposen dels seus propis portals per comunicar-se amb els seus socis. Però aquests portals són independents i només accessibles als subministradors del rang 1. Aquesta situació canviarà amb la posada en marxa del projecte Boostaerospace, que ha requerit una inversió d'uns 20 milions d'euros. Boostaerospace facilitarà, entre d'altres, la col·laboració (compartir documents, entrevistes, agendes,...) i la subcontractació (concursos, contractes,...). i tot això, amb un alt nivell de seguretat.

El projecte espera la llum verda de les autoritats de la competència. Una vegada obtinguda, els milers de subcontractistes d'EADS, Airbus, Safran, Thales i Dassault coneixeran el que hauran de pagar per utilitzar aquest servei. Les tarifes haurien de ser proporcionals a la xifra de negocis.

Les grans PIMES del sector que no tenen portal logístic requeriran segurament fins a un any de treball per poder utilitzar Boostaerospace amb els seus propis subcontractistes. Els que disposen ja d'un portal corren el risc d'haver de desestimar els que havien posat en marxa. Aquests cinc grands contractistes de l'aeronàutica s'han compromès a migrar cap el portal únic. Per poder continuar treballant amb ells, serà necessari prèviament connectar-s'hi.
Font: Les Echos
Ampliar foto
 
Contactar | Fer pÓgina d┤inici | AvÝs Legal