Divendres 10 de juliol del 2020
 
 
  Cercador
Categories:
Mes:
Paraula:
 
Informes i monogràfics
ANÁLISI SOBRE L’ECONOMIA XINA
En un informe recent, elaborat per l’OCDE, s’analitza l’evolució del pes i del paper de la Xina a l’economia mundial en els darrers anys.
L'ESTRATÈGIA DE LES EMPRESES IBEROAMERICANES DAVANT LA CRISI ECONÒMICA
Un informe mostra el dinamisme de les empreses llatinoamericanes davant la crisi econòmica. Destaquen les companyies de Mèxic, seguides de Colòmbia i Veneçuela.
LA PLATAFORMA TECNOLÒGICA EUROPEA DE MATERIALS I ELS SEUS PROCESOS: EUMAT
Les plataformes tecnològiques són el nou mecanisme proposat conjuntament per la indústria i la Comissió Europea per tal de definir les prioritats de recerca, tecnologia i desenvolupament, els terminis i els pressupostos dels programes europeus d'R+D+i.
EL MÓN L’ANY 2025
Aquest informe recull les anàlisi prospectives d’un grup d’experts que realitza l’exercici d’imaginar com serà el món d’aquí a 15 anys.
EL COMPORTAMENT DELS CONSUMIDORS D'AUTOMÒBILS
L’estudi elaborat per la consultora tecnològica CAPGEMINI analitza les preferències dels consumidors d'automòbils en els mercats més importants del món.
CANVIS EN EL MAPA MUNDIAL DE RISC POLÍTIC
La consultora i gestora de riscos AON ha constatat, en l’edició d’aquest any del seu mapa de risc polític, l’augment de l’incertesa per fer negocis a alguns països de l’Europa de l’Est, a Grècia i a Islàndia.
REVISAR LES ESTRUCTURES DE COSTOS
Segons l’informe Rethinking Cost Structures, elaborat per KPMG i EIU, 9 de cada 10 programes de reducció de costos no assoleixen els objectius proposats i només aconsegueixen reduir els costos temporalment.
EL REBLÓ QUE PERMET UNIR UN POLÍMER A UNA PEÇA METÀL·LICA
Un nou procediment de reblada que obre la porta a un muntatge simplificat dels polímeres i dels materials. Una solució que respon a una necessitat creixent de les estructures multimaterials.
EL SECTOR DE L'EQUIPAMENT PER A L'AUTOMÒBIL A FRANÇA
Malgrat el procés de deslocalització que ha viscut el sector d'equipament per a l'automoció a França en els últims anys, manté la seva fortalesa en els mercats internacionals.
REDUCCIÓ DE COSTOS CONTRA LA CRISI
L'alentiment del creixement de l'economia global reforça la importància del les iniciatives per reduir costos de les empreses que busquen mantenir la rendibilitat i seguir sent competitives.
CONSELLS PRÀCTICS PER A LA CRISI
La crisi econòmica ha suposat per a les empreses viure en un entorn de canvis i inestabilitat. No obstant, els escenaris que es presenten poden ser font de noves oportunitats.
L'AMÈRICA LLATINA I EL CARIB CONTINUARANT CREIXENT PERÒ MÉS LENTAMENT
La Comissió Econòmica per l'Amèrica Llatina i el Carib (CEPAL), organisme depenent de l'Organització de les Nacions Unides (ONU), publica l'informe anual "Balance preliminar de las economías de América Latina y el Caribe, 2008".
LA PLATAFORMA TECNOLÒGICA EUROPEA DE LA NANOELECTRÒNICA: ENIAC
L'ENIAC és el consell consultiu de la PTE de Nanoelectrònica i té com a objectiu assolir el lideratge mundial en aquesta tecnologia, per a assolir aquest propòsit aglutina els principals actors del sector.
TENDÈNCIES EN EL MERCAT GLOBAL DE L'ACER
El boom de la construcció i de la indústria, tant a la Xina com en d’altres economies emergents, ha generat un increment molt acusat de la demanda de l’acer, amb el conseqüent augment dels seus preus.
ESTRATÈGIA DE XINA PER A LA INNOVACIÓ TECNOLÒGICA
L'OCDE ha publicat recentment un informe que analitza l'estratègia posada en marxa pel govern xinés per millorar la innovació tecnològica com a motor del seu creixement, així com els necessaris canvis per assegurar l'èxit d'aquesta aposta estratègica.

<< Anterior || Página 2 de 3 || Següent >>

Contactar | Fer pàgina d´inici | Avís Legal