Dissabte 06 de juny del 2020
 
 
  Cercador
Categories:
Mes:
Paraula:
 
Informes i monogràfics
LA INDÚSTRIA MECÀNICA A TUNÍSIA
La indústria mecànica de Tunísia va experimentar l'any 2007 un creixement del 29% de la seva producció. Un dels subsectors en major expansió és el dels components d'automòbil que, de fet, constitueix la base de l'estructura industrial del país.
¿HA TORNAT LA INFLACIÓ? PREUS DE LES PRIMERES MATÈRIES I INFLACIÓ
Aquest document, que forma part de la darrera edició de les "Perspectives de l'Economia Mundial" dels Fons Monetari Internacional (FMI), realitza una reflexió sobre l'evolució futura dels preus de les primeres matèries i els seus efectes sobre la inflació
FORTALESES I DEBILITATS DE LES ECONOMIES EMERGENTS EN UN ENTORN ECONÒMIC DESFAVORABLE
En el context actual de crisi econòmica, resulta d'interès analitzar el paper que poden jugar les economies emergents, a través de l'estudi de les seves fortaleses i debilitats davant aquest nou context econòmic.
ELS AVANTATGES DEL TALL PER RAIG D'AIGUA
La màquina de tall per raig d'aigua presenta una alternativa interessant al punxonat tradicional, ja que, entre d'altres avantatges, permet tallar una amplia gamma de productes.
EL MERCAT SUEC DE LA MECÀNICA I DE LA SUBCONTRACTACIÓ
Durant els últims anys la indústria mecànica sueca ha tingut creixements significatius i es preveu que es mantinguin per a l’any 2008.
MINI-MÀQUINES PER UNA MICRO-FABRICACIÓ
S'ha desenvolupat una màquina per a la fabricació de micro-components.
MÈXIC, LA NOVA TERRA DE LA INDÚSTRIA AERONÀUTICA
La debilitat de la moneda americana enfront del dòlar, està propiciant la instal·lació de moltes empreses del sector aeronàutic europeu a la zona dòlar.
LA SUBCONTRACTACIÓ METAL·LÚRGICA CATALANA
Aquest document considera les principals tendències de la subcontractació metal·lúrgica, així com les característiques més destacables del sector a Catalunya.
RISCS I OPORTUNITATS MUNDIALS 2008
Les regions més atractives per a les empreses són també les que presenten més riscos.
ELS NANOMETALLS
Diverses tècniques de laboratori permeten crear metalls i aliatges nanoestructurats en la massa, amb un fort augment de la seva resistència mecànica.
COSTOS D'ESTABLIMENT A LA XINA
A partir de les dades facilitades l'any 2008 per l'ICEX, ha estat confeccionat un resum dels costos d'establiment a la Xina.
LITUÀNIA, UN ACTOR DESCONEGUT
Un informe publicat al Boletín Económico del ICE situa a Lituània com un país atractiu per a la inversió exterior.
NOVES TECNOLOGIES DE MOTLLES PER ESTALVIAR ENERGIA
S’han provat dues tecnologies de motlles innovadores per produir grans peces compostes termoplàstiques amb un consum energètic reduït.

<< Anterior || Página 3 de 3 ||

Contactar | Fer pàgina d´inici | Avís Legal