Dilluns 25 de gener del 2021
 
 
  Cercador
Categories:
Mes:
Paraula:
 
Informes i monogràfics
LA INDÚSTRIA AUXILIAR MECÀNICA A ESLOVÀQUIA
La indústria auxiliar mecànica és un sector clau de la indústria eslovaca i presenta un important potencial de creixement. De fet, tot i la crisi financera global, el sector ha registrat uns volums d'activitat importants.
EL MERCAT DE LA MÀQUINA EINA A L’INDIA
Un informe recent de l’Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX) descriu les oportunitats de negoci que ofereix el mercat de la màquina eina a l’India, que depèn en gran mesura de les importacions procedents d'occident.
PREVISIONS SOBRE L'EVOLUCIÓ DEL COMERÇ MUNDIAL AL 2009
La Organització Mundial del Comerç (OMC) preveu que, com a conseqüència de la desacceleració del ritme de creixement iniciada al 2008, les exportacions mundials es redueixin un 9% al 2009.
PERSPECTIVES DE CREIXEMENT ECONÒMIC PER A L’INDIA
Un informe de recent publicació elaborat de forma tripartita per l’ICEX, l'ICO i el RIE, destaca les oportunitats de comerç i d'inversió directa estrangera a l’India.
ELS EMPRESARIS MANTENEN L'OPTIMISME RESPECTE ELS MERCATS DE L'EUROPA CENTRAL I DE L'EST
Segons un estudi del GRUP ATRADIUS, en col·laboració amb THE ECONOMIST, les empreses amb interessos a Europa Central i de l'Est no haurien apreciat efectes significatius de la crisi en aquests mercats.
EL MERCAT DE LA MÀQUINA EINA PER TREBALLAR METALLS A LA XINA
La Xina, la fàbrica del món globalitzat, és un escenari clau pel sector de la màquina eina per treballar metalls.
TENDÈNCIES DEL SECTOR D’ACABATS DE SUPERFÍCIES
El passat mes d’octubre i coincidint amb el Saló Internacional de Tractament de Superfícies, EUROSURFAS, es va organitzar una Jornada Tècnica orientada a totes les empreses del sector.
PREVISIONS DEL MERCAT EUROPEU D’AUTOMÒBILS NO CONTAMINANTS
L’Observatori francès de l’Automòbil, CETELEM, ha realitzat un estudi sobre el futur de l'automòbil no contaminant en la UE. Aquest treball s’ha basat en l’anàlisi del mercat potencial de sis països de la UE.
BONES NOTÍCIES AL CONTINENT AFRICÀ
Països com Sud-àfrica, Botswana, Zàmbia, Moçambic o Ghana podrien convertir-se en els nous països emergents.
L'ECONOMIA NORD-AMERICANA CREIX UN 3,3% AL SEGON TRIMESTRE
L’economia nord-americana creix un 3,3% en el segon trimestre de l’any gràcies al bon resultat del comerç exterior del país.
LES RELACIONS COMERCIALS MÈXIC-UE
L'entrada en vigor del Tractat de Lliure Comerç entre Mèxic i la Unió Europea (TLCUEM, MEUFTA) l'any 2000 ha donat resultat a un creixement important en els intercanvis comercials dels països.
LA INDUSTRIA DE L'AUTOMÒBIL A TURQUIA
El sector de l'automòbil és un sector clau per a la industria turca. D'una banda, pel volum d'empreses entre fabricants i subcontratistes, i d'altra pel volum d'exportació que genera.
EVOLUCIÓ DEL COMERÇ EXTERIOR DEL SECTOR METAL·LÚRGIC CATALÀ
El comerç exterior del sector del metall català ha experimentat un comportament positiu durant el primer quadrimestre del 2008.
INCREMENTS DEL SALARI MÍNIM A L'EUROPA DE L'EST I A L'AMÈRICA LLATINA
L'any 2008 s'han pactat increments dels salaris mínims a alguns països d'Amèrica Llatina i sobre tot de l'Europa de l'Est.
EL COMERÇ EXTERIOR DEL SECTOR METAL·LÚRGIC CATALÀ
Segons dades de l’Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX) al febrer de 2008 les exportacions catalanes de les empreses metal·lúrgiques han augmentat un 7,2%

|| Página 1 de 2 || Següent >>

Contactar | Fer pàgina d´inici | Avís Legal