Dilluns 25 de gener del 2021
 
 
  Cercador
Categories:
Mes:
Paraula:
 
Informes i monogràfics
DIFERÈNCIES ENTRE FRANÇA I ALEMANYA EN TERME DE COMPETITIVITAT
L'estudi realitzat per Coe-Rexecode per al Ministeri d'Economia, Finances i Indústria francès analitza les diferents raons per les quals França es situa per darrere d'Alemanya en termes de competitivitat.
PRINCIPALS DESTINACIONS D'EXTERNALITZACIÓ EN EL MÓN
El gabinet AT Kearney ha publicat el seu informe anual, corresponent al 2011, sobre les principals destinacions cap a les quals externalitzen les empreses les seves activitats.
OPORTUNITATS LLIGADES AL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ AL REGNE UNIT
Al Regne Unit el sector de la construcció s'ha vist notablement afectat en els darrers anys per la crisi econòmica. Tanmateix hi ha segments que presenten interessants perspectives de creixement.
LA XINA JA ÉS LA SEGONA POTÈNCIA CIENTÍFICA
Un informe de la Royal Society britànica destaca que la Xina i altres països emergents com Brasil i l'Índia s'estan convertint en potències científiques que comencen a rivalitzar amb els Estats Units, Europa i Japó.
EL MERCAT DE LA MÀQUINA-EINA A ALEMANYA I FRANÇA
Informes recents de l'ICEX descriuen els principals trets dels sectors de la màquina-eina a Alemanya i França.
COM CREIXERAN ELS BIC?
Des del 2010 al 2015, el creixement de la Xina, l'Índia i Brasil es basarà principalment en la necessitat de noves infraestructures.
EL POTENCIAL DEL CONTINENT AFRICÀ
El continent africà presenta unes perspectives de creixement a llarg termini força positives.
EL MERCAT DEL MATERIAL ELÈCTRIC A L'ÍNDIA
La pròspera economia índia necessita una infraestructura energètica que li permeti desenvolupar el potencial i incipient teixit industrial.
LA COMPETITIVITAT DE LA INDÚSTRIA EUROPEA DE TREBALL DEL METALL
El futur del sector a Europa passa per la capacitat d'encarar els escenaris del s. XXI. Increment de la competència, canvis en la regulació ambiental i noves situacions en els mercats de matèries primeres són alguns dels desafiaments.
ELEMENTS PER A UNA POLÍTICA INDUSTRIAL ESPACIAL A LA UNIÓ EUROPEA
La Unió Europea s'ha fixat l'objectiu de definir una política industrial per a les seves activitats espacials. I ha publicat un informe que revela les grans línies d'aquesta política.
EL FUTUR ACCÉS ALS METALLS RARS
La Unió Europea prendrà mesures per garantir l'aprovisionament a la indústria europea de "metalls crítics", indispensables per al desenvolupament de noves tecnologies
IBEROEKA: FINANÇAMENT DE PROJECTES D'INNOVACIÓ TECNOLÒGICA EN COOPERACIÓ
IBEROEKA és un instrument de recolzament a la cooperació tecnològica empresarial a Iberoamèrica. Aquesta iniciativa s’inclou dins del Programa Iberoamericà de Ciència i Tecnologia per al desenvolupament (CYTED).
ESTRATÈGIA EUROPEA SOBRE VEHICLES NETS I ENERGÈTICAMENT EFICIENTS
La Comissió Europea ha elaborat una estratègia per tal de fomentar el desenvolupament i posterior ús a gran escala de vehicles nets i energèticament eficients.
NANOFUTURES. LA PLATAFORMA TECNOLÒGICA EUROPEA PER AL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE MITJANÇANT LA NANOTECNOLOGIA
NANOfutures pretén sumar els esforços de la indústria, els centres generadors de coneixement i altres agents, a tots els nivells per a un moviment conjunt cap a una nova indústria.
EL MERCAT DE LA MÀQUINA-EINA AL MARROC
Un informe de l’Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX) analitza les característiques i evolució del sector de la màquina-eina al Marroc.

|| Página 1 de 3 || Següent >>

Contactar | Fer pàgina d´inici | Avís Legal