Dilluns 06 d'abril del 2020
 
 
  Cercador
Categories:
Mes:
Paraula:
 
 
Informes i monogrÓfics
EL MERCAT DEL MATERIAL EL╚CTRIC A L'═NDIA
Imprimir
La pr˛spera economia Ýndia necessita una infraestructura energŔtica que li permeti desenvolupar el potencial i incipient teixit industrial.
La millora dels sistemes de transmissió i distribució elèctrica ha de jugar un paper crític dintre d'aquest desenvolupament.

El Ministeri d'Energia indi, ha llançat en l'última dècada una sèrie de plans encaminats a desenvolupar la infraestructura elèctrica, com el RGGVY d'electrificació rural que s'emmarca, amb altres plans, en la missió Power for All by 2012, electricitat per a tots en 2012. Aquesta missió projecta una capacitat de generació d'almenys 2.000.000 MWh instal·lada per a aquest any. Tanmateix, aquesta energia no podrà arribar als diferents racons del país sense una expansió apropiada de les xarxes regionals de transmissió i de la capacitat de transmissió interregional.

La crisi global ha afectat al sector de l'equipament elèctric a l'Índia de manera que el creixement del sector durant la primera meitat de l'any fiscal 2008-09 ha estat del 8,57%, enfront del 14,6% registrat en el mateix període de l'any anterior. Tot i així, el creixement de la indústria índia segueix estant molt per sobre de la mitjana mundial.

Aquest informe de l'ICEX proporciona informació d'interès sobre el sector de material elèctric. Concretament, sobre les característiques de l'oferta i de la demanda o sobre les condicions d'accés al mercat, que poden apropar a l'empresa del sector metall català a les oportunitats presents i futures que ofereix el mercat indi.
 
Documents relacionats
Mercat electric India
Ampliar foto
 
Contactar | Fer pÓgina d┤inici | AvÝs Legal