Dilluns 06 d'abril del 2020
 
 
  Cercador
Categories:
Mes:
Paraula:
 
 
Informes i monogrāfics
COM CREIXERAN ELS BIC?
Imprimir
Des del 2010 al 2015, el creixement de la Xina, l'Índia i Brasil es basarā principalment en la necessitat de noves infraestructures.

Segons Euler Hermes, les inversions per al desenvolupament de les infraestructures transformaran poc a poc una estructura de producció caracteritzada per un baix valor afegit en una altra d'elevat valor afegit. 

Aquestes inversions són seleccionades pels governs i estan propiciant l'expansió, especialment, dels sectors següents:

- Construcció, de línies de metro, autopistes, tren d'alta velocitat, aeroports, ports,...
- Tecnologies de la informació.
- Química, impulsada, en funció del país, pel sector electrònic, del plàstic o l'agricultura.

L'informe també destaca que en els propers cinc anys, aquests països es concentraran en l'increment del consum intern, per disminuir la seva dependència de les exportacions, com a motor de creixement. No obstant això, el nivell de vida limitar les possibilitats de transformar-se ràpidament en mercats de gran consum, amb algunes excepcions (com l'automoció o el transport aeri).

L'evolució de l'economia d'aquests països propiciarà la consolidació des d'ara fins el 2015, de grans grups empresarials locals, en particular en la indústria de l'automoció, l'aeronàutica i la química. Aquets agents actuaran, previsiblement, no solament com a exportadors sinó directament com a productors en els mercats europeus i americans. Per als sectors de més valor afegit, s'haurà d'esperar segurament fins el 2025.

 
Documents relacionats
The new leaders of global economy
The new leaders of the global economy (press)
Ampliar foto
 
Contactar | Fer pāgina d´inici | Avís Legal