Diumenge 25 d'agost del 2019
 
 
  Cercador
Categories:
Mes:
Paraula:
 
 
Informes i monogràfics
TENDÈNCIES DEL SECTOR D’ACABATS DE SUPERFÍCIES
Imprimir
El passat mes d’octubre i coincidint amb el Saló Internacional de Tractament de Superfícies, EUROSURFAS, es va organitzar una Jornada Tècnica orientada a totes les empreses del sector.

La jornada, on es va exposar les darreres tendències en els acabats de superfícies, va comptar amb la participació de dues empreses que utilitzen l’aplicació de noves tecnologies de forma exitosa. Concretament, van participar com a ponents: el Sr.Francesc Montalà, responsable de la planta de recobriments de Tractaments Tèrmics Carreras (TTC) i el Sr. Jordi Roy, director comercial i d’industrialització de l’empresa VILARDEL PUNTÍ. D’altra banda, també va participar el Sr. Denis Thery, Delegat General de La Unió des Industries de Traitements de Surfaces (UITS)

La jornada, organitzada per la Unió Patronal Metal•lúrgica (UPM), ACC1Ó CIDEM/COPCA i l’Associació d’Indústries d’Acabats de Superficies (AIAS), va estar dividida en tres grans blocs temàtics, cadascú d’ells abordat des de l’experiència i la perspectiva de les tres entitats esmentades.

El primer bloc va tractar sobre “La innovació oberta per a l’adaptació a les noves tendències”, en el segon "es va realitzar una exposició sobre Nous mercats i estratègies d’internacionalització". Finalment, en el tercer bloc es va analitzar una "Èxperiència d’èxit en la reorientació del negoci”.

Durant la jornada es va recalcar també la importància de potenciar la imatge del sector, la de millorar la competitivitat de les empreses, intensificant la cooperació empresarial, així com la de donar suport en la reorientació cap a nous segments de negoci.

 
Documents relacionats
Grup Vilardell C
TTC
UITS
 
Contactar | Fer pàgina d´inici | Avís Legal