Diumenge 25 d'agost del 2019
 
 
  Cercador
Categories:
Mes:
Paraula:
 
 
Informes i monogrāfics
PREVISIONS DEL MERCAT EUROPEU D’AUTOMŌBILS NO CONTAMINANTS
Imprimir
L’Observatori francčs de l’Automōbil, CETELEM, ha realitzat un estudi sobre el futur de l'automōbil no contaminant en la UE. Aquest treball s’ha basat en l’anālisi del mercat potencial de sis paīsos de la UE.

Les conclusions que se’n poden extreure dels sis països estudiats, Alemanya, Espanya, França, Gran Bretanya, Itàlia i Portugal, son que en l’horitzó del 2015, els vehicles de gasolina o diesel continuaran representant un elevat percentatge del parc automobilístic europeu, concretament el 80%. Els cotxes híbrids, és a dir, els cotxes que poden funcionar tan amb gasolina com amb electricitat representarien el 15%, seguits pels vehicles elèctrics, que concentraran únicament un 4% del mercat.

D’entre els sis països estudiats, Espanya, Itàlia, i molt especialment, Portugal, són els mes sensibles i estan més disposats a utilitzar cotxes menys contaminants, mentre que el Regne Unit i Alemanya, són els menys receptius.

En l’informe es preveu que encara durant alguns anys, diverses energies contaminants i no contaminants cohabitaran. De fet, el repte actual consisteix en poder utilitzar uns automòbils amb una tecnologia menys contaminant, que permeti una mobilitat suficient i un cost econòmic suportable per al consumidor. En aquest sentit, el consumidor, més que mai, alhora de comprar un cotxe es guiarà pel preu d’aquest així com el cost que representa la seva utilització.

Per tant, la possibilitat de la separació entre els vehicles i el petroli, tot i necessària per una nou creixement del sector del automòbil, corre el risc de ser llarga.

 
Documents relacionats
cetelem
Ampliar foto
 
Contactar | Fer pāgina d´inici | Avís Legal