Dissabte 06 de juny del 2020
 
 
  Cercador
Categories:
Mes:
Paraula:
 
 
Informes i monogràfics
LA PLATAFORMA TECNOLÒGICA EUROPEA DE LA NANOELECTRÒNICA: ENIAC
Imprimir
L'ENIAC és el consell consultiu de la PTE de Nanoelectrònica i té com a objectiu assolir el lideratge mundial en aquesta tecnologia, per a assolir aquest propòsit aglutina els principals actors del sector.
Les Plataformes Tecnològiques Europees (PTE) són una de les grans novetats del Setè Programa Marc. Aquestes plataformes tecnològiques estan liderades per la indústria i compten amb el suport de grups de recerca i usuaris. Tenen com a objectiu assolir el lideratge mundial en determinats sectors i tecnologies i amb aquest propòsit hauran d'aglutinar els principals actors entorn d'una visió a llarg termini, compartint objectius i projectes comuns de recerca per assolir-la. A la pràctica, les PTE han de tenir una gran influència en el procés de fixar les prioritats de recerca del Setè Programa Marc.

Algunes PTE s'estan constituint com a Iniciatives Tecnològiques Conjuntes (JTI). Les JTI comptaran amb elevats pressupostos, d'aportacions comunitàries i privades, i gestionaran de forma privada els seus programes de recerca. En aquest moment algunes de les JTI ja estan constituïdes i fins i tot han tret convocatòries. Un exemple és lEuropean Nanoelectronics Initiative Advisory Council (ENIAC).

 
Documents relacionats
European Nanoelectronics Initiative Advisory Council (ENIAC)
Ampliar foto
 
Contactar | Fer pàgina d´inici | Avís Legal