Diumenge 25 d'agost del 2019
 
 
  Cercador
Categories:
Mes:
Paraula:
 
 
Informes i monogràfics
EL MERCAT DE LA MÀQUINA EINA A L’INDIA
Imprimir
Un informe recent de l’Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX) descriu les oportunitats de negoci que ofereix el mercat de la màquina eina a l’India, que depèn en gran mesura de les importacions procedents d'occident.
L’informe, es centra en l’evolució del mercat de la màquina eina al país, sector que ha experimentat un creixement continu en els últims anys i sobretot destacable per l’alt percentatge de maquinària importada pel país, situant l’India com el vuitè importador de màquina eina del món.

Com a dades generals del sector de màquina eina a l`India, cal apuntar que les seves importacions van créixer del 2003 al 2007 un 780% i que el valor de les importacions va ser d’un 76% del total de la oferta el 2007. Tanmateix, és destacable la importació de màquina eina de segona mà.

Espanya és el novè país exportador de màquina eina a l’India i el quart d’Europa, darrera d’Alemanya, Itàlia i Suissa.

L’informe també inclou una guia de preferències del client indi referents a la màquina i al servei postventa i dóna consells a les empreses espanyoles per reforçar la seva posició al país tals com: invertir en fortes campanyes de marketing per tal d’igualar en imatge als països més ben situats o millorar el seu servei tècnic.

Malgrat el context econòmic actual, les perspectives de futur per a aquest país i sector són inmillorables. Els clients indis demanen maquinària cada cop més sofisticada i de més qualitat, tanmateix els proveïdors indis no estan preparats per oferir-la. Aquesta situació, explicaria la previsió per als propers anys de la dependència per part de les empreses índies de la màquina eina occidental.
 
Documents relacionats
maquina eina India
Ampliar foto
 
Contactar | Fer pàgina d´inici | Avís Legal