Dilluns 21 de setembre del 2020
 
 
  Cercador
Categories:
Mes:
Paraula:
 
 
Informes i monogràfics
EL MERCAT DE LA MÀQUINA-EINA AL MARROC
Imprimir
Un informe de l’Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX) analitza les característiques i evolució del sector de la màquina-eina al Marroc.

Concretament, l’informe analitza les característiques del sector, la situació i les tendències de l’oferta i la demanda sectorial. Per altra banda, s’analitza també els factors principals de comercialització així com el posicionament de l’oferta espanyola en el país àrab.


De l’anàlisi realitzat en l’informe s’extreu que l’escassa producció industrial de màquina-eina al Marroc sumat a les necessitats de la demanda d’aquest sector han provocat un increment de les importacions d’aquest país en els darrers anys.

En aquest sentit, cal destacar que Espanya és el tercer productor de màquina eina de la Unió Europea, i el segon proveïdor del Marroc. Segons els principals operadors del sector, el producte espanyol es percep de forma molt positiva, s'identifica amb un producte europeu d'alta qualitat, que té uns preus inferiors als dels seus principals competidors europeus i que gaudeix d'un gran reconeixement al Marroc, idea impulsada i reforçada per l'augment de la presència d'empreses espanyoles en el territori.


Així mateix, el consumidor local assigna als productes i empreses espanyoles una imatge de qualitat, tant en el producte en si com en el servei d'atenció i postvenda que ofereix.

 
Documents relacionats
Mercat màquina-eina Marroc
Ampliar foto
 
Contactar | Fer pàgina d´inici | Avís Legal